Жовтень 04 2020 0Комент.

Привітання голови Сокальської районної ради з Днем вчителя!

Шановні вчителі, вихователі, працівники навчальних установ, ветерани педагогічної праці Сокальщини!

Від імені Сокальської районної ради, сердечно вітаю Вас із Днем працівників освіти! Для кожної людини, незалежно від її професійної діяльності, це свято є особливим та незабутнім. У пам’яті одразу ж виникає образ улюбленого педагога, який був порадником, другом, вихователем та взірцем. Тому відзначення Дня вчителя вже давно стало знаком всенародної шани та вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

Хочеться висловити слова подяки всім вчителям – за витримку, терпіння, любов до обраної справи, вірність професії, постійний саморозвиток та професіоналізм. Ви несете людям добро, Вам вірять, до Вашої думки прислухаються, у Вас вчаться. Завдяки Вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Нехай кожен успіх Ваших вихованців буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен урок, даний Вами, дарує дітям не тільки знання й уміння міркувати, але й віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії й силу прагнення до них.

Сокальська районна рада завжди підтримувала освітню галузь, адже вона відіграє одну з головних ролей у вихованні свідомого працьовитого громадянина української держави. Завдяки цьому навчальні установи оновлюються та модернізуються, створюються необхідні умови для учнів, щоб їм було цікаво здобувати знання. Йдеться про сучасні класи, найсучасніші технології, забезпечення культурного і спортивного дозвілля дітей, вирішення багаторічних гострих проблем освітніх закладів. Все це створює в школах району сучасний, інтерактивний, багатофункціональний освітній простір, куди діти із задоволенням приходять, щоб виявити і розкрити свої справжні таланти.

Шановні вчителі, кожен проведений вами урок – це маленьке життя, завжди цікаве та пізнавальне, яке проходить на одному диханні. І в цей золотий осінній день ми Вам бажаємо міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України.

З повагою,
голова Сокальської районної ради
Микола Пасько, депутатський корпус